Graviteam
December 16, 2019, 01:45:21 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 12
  Print  
Author Topic: Steel Panzer Mod 2.0  (Read 190975 times)
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
StFran
Oberleutnant
**
Posts: 2


« Reply #40 on: January 22, 2013, 09:48:35 PM »

Hi!
Thanks for all improvements in game. Marvellous!!!!!
When I apply the fix to SPM2.0 I can´t move the gun up and down in some TigerI models( Sand and striped camo) . Only traverse movement. Tested in Combat Episodes: West of Kharkov and Koltov Corridor
If I disable the fix, the bug disappears. This is my mods list( without the fix)




P.D.: Sorry for my english. I´m trying to write without using translator  Tongue
« Last Edit: January 23, 2013, 01:42:32 AM by StFran » Logged
frinik
Generalfeldmarschall
*****
Posts: 3145


« Reply #41 on: January 23, 2013, 01:57:13 AM »

I had that issue which I fixed by simply swapping the tech_cfg file in SP mod 2.0 with th eone form the ultimatw Update.

Have you tried applying the fix last rather in the middle of the mods enabled in your JSGME .
Logged
Kyth
Generalfeldmarschall
*****
Posts: 2044


« Reply #42 on: January 23, 2013, 02:05:01 AM »


Quote

 Huh?
What the devil is the 'KV1Cockpit_fix05comp' mod?
 Huh?
Logged

"What am I, chopped liver..?"

"Yes."
StFran
Oberleutnant
**
Posts: 2


« Reply #43 on: January 23, 2013, 03:14:01 AM »

I had that issue which I fixed by simply swapping the tech_cfg file in SP mod 2.0 with th eone form the ultimatw Update.

Have you tried applying the fix last rather in the middle of the mods enabled in your JSGME .

I apply the fix just behind SPM 2.0. I forgot to capture the screen with it enabled
I will try with that tech_cfg file. Thanks


What the devil is the 'KV1Cockpit_fix05comp' mod?

 Grin Grin It´s your fantastic KV1 cockpit. I added lines to matlib file from fix_05_Upd_Nov_2012(NTA). I usually do that for install and uninstall easily without modifying data files with other mods activated. I just have changed the name to remember that I used that matlib file
« Last Edit: January 23, 2013, 03:38:31 AM by StFran » Logged
Kyth
Generalfeldmarschall
*****
Posts: 2044


« Reply #44 on: January 23, 2013, 10:02:13 AM »


What the devil is the 'KV1Cockpit_fix05comp' mod?

 Grin Grin It´s your fantastic KV1 cockpit. I added lines to matlib file from fix_05_Upd_Nov_2012(NTA). I usually do that for install and uninstall easily without modifying data files with other mods activated. I just have changed the name to remember that I used that matlib file


Okay then  Wink

If there's anything that needs fixing about the cockpits do let me know; I'll try to make it right.
Logged

"What am I, chopped liver..?"

"Yes."
Txema
Generalmajor
*
Posts: 371


« Reply #45 on: January 25, 2013, 11:58:54 PM »

Mistwalker,

I have been testing SPM 2.0 and its fix. I have the following mods installed:

- Unofficial_patch_SF_v0.1_eng
- Steel_Panzer_Mod_v2.0
- Steel_Panzer_Mod_v2.0_fix
- Missions_pack_2.0

I have noticed the following bugs:

1) In the Panzer VI ausf H Tiger, when you are in the gunner position, when you move the main gun UP or DOWN, the main gun moves but the gunsight view does not move. (You can check it at the first and third mission of the Tiger campaign).

The Panzer VI ausf H Tiger "SS", on the other hand, works properly. (you can check it at the second mission of the Tiger campaign).

2) The Hetzer (Jagdpanzer 38t) has only HE rounds. It has no AP rounds. (you can check it in the Hetzer (Jagdpanzer 38t) mission of the Mission pack 2.0).

3) One little bug with the Mk II Matilda: when playing as the gunner, the second of the AP shells of the Matilda has its description as ? ? ?. (you can check it at the missions of the Group North campaign).

Mistwalker, could you please check this bugs? Can you reproduce them?

Thank you very much for all your work on the mod !!


Txema
« Last Edit: January 26, 2013, 12:01:18 AM by Txema » Logged
Txema
Generalmajor
*
Posts: 371


« Reply #46 on: January 26, 2013, 12:40:16 AM »

Mistwalker,

I think that I have also noticed that the number of soldiers in the infantry units has been notably increased... Am I right?

This is a probem in some missions for me because the "Frames Per Second" diminish also noticeably.

Is it possible to implement this as an optional mod ??

Or to release an optional mod where the number of soldiers in the infantry units goes back to the original smaller number ? where can I change it ?


Txema
Logged
Mistwalker
Oberst
******
Posts: 266


« Reply #47 on: January 27, 2013, 01:31:31 AM »

I think that I have also noticed that the number of soldiers in the infantry units has been notably increased... Am I right?

Only in "Combat Episodes" missions. They always had larger platoons of historically correct sizes.
Logged
Mistwalker
Oberst
******
Posts: 266


« Reply #48 on: January 27, 2013, 01:33:21 AM »

Here's updated fix:

Steel_Panzer_Mod_2.0_fix_V2
Logged
Txema
Generalmajor
*
Posts: 371


« Reply #49 on: January 27, 2013, 10:36:20 PM »

Mistwalker,

Thank you very much for the new fix !!

The three bugs that I reported above are fixed now.  Smiley

Thanks again !!


Txema

Logged
bidounegger
Major
****
Posts: 61


« Reply #50 on: February 06, 2013, 12:57:41 PM »

no problem  for me !

this kind of mod is very important for people like we  who aren't very hard about the game !!! (sorry for my english)  I hope you understand what I want to say  !
Logged
Txema
Generalmajor
*
Posts: 371


« Reply #51 on: February 27, 2013, 03:20:09 AM »

Hi Mistwalker,

I have seen that you have released a new patch for SPM 2.0 in the russian forums...

Could you please release an english version of that patch?

Thank you very much for all your work on Steel Fury !!


Txema
Logged
demy1942
Oberleutnant
**
Posts: 3


« Reply #52 on: March 02, 2013, 01:02:12 PM »

Yes, before I install all the older patches since I have the English version is there a version of us noobs to download?
Logged
frinik
Generalfeldmarschall
*****
Posts: 3145


« Reply #53 on: March 03, 2013, 01:08:12 AM »

demy there's no noobs playing SF we're all ex Battlefield vets Grin

You don't need any old patch the Steel Panzer mod 2.0 is self-contained and  has all that was made since 2008.You need the basic game create a mods folder unzip the SP mod  2.0 in it enable it through the jsgme and start the game.
Logged
tonyuk
Major
****
Posts: 60


« Reply #54 on: March 12, 2013, 07:35:11 PM »

Cant install the Fix- it is all in Russian. Which button do I click. Is there an English
Version of the mod.
« Last Edit: March 12, 2013, 08:59:26 PM by tonyuk » Logged
Kyth
Generalfeldmarschall
*****
Posts: 2044


« Reply #55 on: March 13, 2013, 03:55:42 PM »

Hi guys.

It appears that until the English version is released, you could try installing Fix No.3 over Fix No. 2.

It won't overwrite the text translations in Fix No. 2.
Logged

"What am I, chopped liver..?"

"Yes."
Kyth
Generalfeldmarschall
*****
Posts: 2044


« Reply #56 on: March 15, 2013, 07:34:55 AM »

Hi guys.

Just to let you know, Fix 4 has been released,

http://www.sukhoi.ru/forum/showthread.php?t=78756

So if you want to try it out, you need to install it over Fix 2.  Smiley
Logged

"What am I, chopped liver..?"

"Yes."
frinik
Generalfeldmarschall
*****
Posts: 3145


« Reply #57 on: March 15, 2013, 11:10:37 AM »

Stone 2009 is about to release a steel bridge into the game. No more crummy bridge crashing whenever a tank goes on it.Looks quite impressive....
Logged
Kyth
Generalfeldmarschall
*****
Posts: 2044


« Reply #58 on: March 19, 2013, 01:28:15 AM »


Hi,
As a public service, here's the list of fixes for v3 and v4, which was originally posted in the thread below.


v3:

-added cockpit for KV-1 (not included in SPM 2.0)
-shooting the back of the truck will now damage the transmission
-sights for Pz III from 19will73
-PzIV H and SU-122 - fixed bug when small-caliber projectile enters the joint in the bow, causing significant damage without armor penetration.

v4:

-edited the parameters of resistance to movement by tillage and added a new version of the arable land in the map editor
-increased thickness of heavy tanks' tracks
-fixed a couple of minor errors in the texture and model of the "Ferdinand"
-cleaned up voice commands for loading and firing in light tanks, where the commander is also the loader
-added new armor maps for fences
-modified the tactical mark of 505 sPzAbt

The 'Return of Panzergrau' mod has also been revised, fixing a bug with the APC texture.
Logged

"What am I, chopped liver..?"

"Yes."
bidounegger
Major
****
Posts: 61


« Reply #59 on: March 20, 2013, 06:53:28 AM »

Hi guys.

Just to let you know, Fix 4 has been released,

http://www.sukhoi.ru/forum/showthread.php?t=78756

So if you want to try it out, you need to install it over Fix 2.  Smiley

good morning everybody !

I don't find " fix v4," I 've only found fix v2 full on the link here ! (and I don't understand russian language !)

can somebody tell me where is "fix v4" on this sukhoi page "

thanks !
Logged
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 12
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines
Simple Audio Video Embedder
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!